lørdag 23. mars 2013

Siste ukenes prosjekter......

Jeg ble for ei lite stund siden veldig inspirert av disse fine påske hønene fra Sandens garn. Disse er jo bare kjempe stilig å søt! veldig enkel var de også, jeg brukte 1 nøste med cortina soft fra spar kjøp på 1 høne og rester. Sandnes garn har også hønene til gratis oppskrift Til påskehøner
Og enkelte perioder er litt mer hektisk enn andre og jeg har nå hatt en periode hvor jeg har hatt det kjempe travelt. Og jeg har da dessverre ikke rukket å skrive her inne men nå kommer godsakene!
 Jeg ville også så gjerne vise dere framgangen på baby teppet! har ikke gått like fort som jeg har håpet på, men jeg er fornøyd lell. har planer om å få litt fortgang på det etter påske nå :)
 Jeg har akkurat fått begynt på denne fine sparkebuksa, jeg syns den er kjempe stilig. i påska skal denne strikkes mye på i påska.
 Etter påske hønene fikk jeg litt rester igjen, disse har jeg nå fått brukt til å hekle teppe og pute til dukke! Dette settet er til salgs, 100 kr. Om ikke annet vil også dette settet blant annet være med på marked som skal være 11 Mai! nå som dato er satt, er det bare å produsere ting :)
Teppet og puta er heklet i bestemor ruter stil! Teppe er 1 stor rute, puta er satt sammen av 2 små ruter og hekla fastmasker rundt.

Ønsker alle en god helg og påske!

4 kommentarer:

Tusen takk for at du besøker min blogg, Det er alltid hyggelig om du legger igjen en liten kommentar :)